2013. december 8., vasárnap

Prológus

Katerit, az indián törzsfőnök lányát véletlenül elrabolják. A lány kétségbeesetten keresi a hazautat, de helyette mindenütt csak idegen, rémisztő, modern dolgokat talál. Mikor fény derül a ballépésre, próbálnak segíteni a lányon, de a távolság áthidalhatatlanul sok, Kateri ellenségeskedése pedig viszályokat szít.

Aaron Clearwater milliomos család sarja, szülei élik helyette az életét. Mindene megvan, mégsem boldog. Munkát vállal apja szállítást végző cégénél, Amerika eldugott részéről szereznek be kukoricát.
A két fiatal találkozása nevetséges, kapcsolatuk alakulásába erősen beleszól a pénz, a társadalmi különbségek.

Vajon visszakerül Kateri valaha szülőföldjére, hogy hozzámenjen a nagyszerű Kokumhoz, apja harcosához, vagy örökre Európában marad?

Aaronnak sikerül önállóvá válni, vagy örökre a család nyámnyilája lesz?

Félreértések, hazugságok, fájdalom. Elég erő van egy olyan tiszta lélekben, mint Katerié?
 

3 megjegyzés:

  1. Szia! Eddig tetszik a munkád, remélem hogy a jövőben is hozod a színvonalat. Lenne pár észrevételem a blogjaiddal kapcsolatban, amiket szeretnék elmondani privátban. Tudsz adni esetleg valami elérhetőséget? Ha nem szeretnéd ide kiírni, akkor az is jó ha a blogomon a kapcsolattartásnál dobsz egy üzenetet, amiből kiderül hogy te vagy az.- Ez utóbbit ITT éred el.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia
      nagyon szépen köszönöm! Email: budaybetti@gmail.com
      jó így? :)

      Törlés